Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > E-commerce day je opět tady!

E-commerce day je opět tady!



Banner Brno

Již tuto sobotu 23. března 2024 se v Brně v prostorách Courtyard by Marriott Brno uskuteční 5. ročník největší moravské konference pro e-shopy, a to E-commerce day 2024. A my z ANTEE na něm rozhodně nesmíme chybět.

Naši specialisté už se na vás moc těší.

Komu je E-commerce day určen?

E-commerce day je místem především pro provozovatele menších a středních e-shopů, kteří mají na akci vstup zcela zdarma.

Ještě nemáte svůj vlastní e-shop, ale uvažujete o něm? Skvělé, tak přijďte též. Na E-commerce day budete mít možnost načerpat opravdu nepřeberné množství inspirace!

Z čeho se bude skládat program?

Tuto celodenní konferenci pořádají báječní profesionálové z komunity GUG.cz, takže o našlapaný program plný zajímavostí a inspirací nebude rozhodně nouze.

Na co konkrétně se můžete těšit?

Pořadatelé již odtajnili konkrétní program celé konference. A můžeme říci, že se máte opravdu na co těšit. Témata jsou skutečně pestrá, od účetnictví, přes efektivní řízení skladových zásob, až po osobnost zákazníků a jejich vliv na váš marketing, takže každý si určitě najde přesně to, co ho aktuálně zajímá nejvíce.

Řešíte aktuálně možnosti spolupráce s médii? Nebo potřebujete pomoct s účetnictvím? A co sběr dat pro optimalizaci vašeho e-shopu. Víte, jaká data sbírat a která jsou pro vás naopak úplně zbytečná? Na všechny tyto otázky, a samozřejmě i na spoustu dalších, naleznete odpovědi právě během přednášek a workshopů.

Čekáme vás u našeho partnerského stánku ANTEE!

Banner BrnoJakožto specialisté na online marketing a tvorbu e-shopů budeme mít během celé konference svůj partnerský stánek, kde vás opravdu moc rádi uvítáme. Přijďte se za námi třeba jen tak podívat, popovídat si a nebo i načerpat inspiraci pro svůj marketing a e-shop.

Objevte s námi svět nových možností pro váš e-shop na E-commerce day. Těšíme se s vámi na viděnou v Brně!

Nemůžete se E-commerce day zúčastnit, ale přesto byste uvítali příležitost se s námi potkat a zjistit možnosti růstu vašeho e-shopu? Není nic snazšího, než nás ještě dnes kontaktovat a dohodnout si s námi bezplatnou konzultaci.

Přihlaste se na náš webinář o Efektivním e-mail marketingu.

V úterý 26. března 2024 od 17:00 na Google Meet.