Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Informace o poskytování služeb během stávající situace spojené s koronavirem

Informace o poskytování služeb během stávající situace spojené s koronavirem



Vážení zákazníci,

s ohledem na současné události čelíme spolu s Vámi novým výzvám. Snažíme se Vám pomoci všude tam, kde je to v našich silách a možnostech.

Naši kolegové provozují HELPDESK ze svého domova. Díky tomu není dostupnost této služby nijak omezena a zároveň eliminujeme riziko šíření nákazy. Během prvních tří dnů jsme v tomto novém režimu vyřídili 290 požadavků, což je třikrát více než obvykle. Technická podpora je pro Vás k dispozici každý pracovní den od 8:00 do 17:00. Požadavky, které jsou spojené s ochranou občanů před koronavirem, vyřizujeme přednostně. Pro ty nejnutnější si najdeme čas i o víkendu.

Od pondělí 16. 3. jsme Vám nabídli na vyzkoušení 2 moduly, které by se Vám v současné chvíli mohly hodit. Prvním je modul SMS zpráv, který Vám umožní hromadné rozesílání informací Vašim zákazníkům či občanům (Návod pro zprovoznění modulu SMS). Druhým modulem je E-shop, který podpoří Vaše on-line podnikání i v době omezených osobních styků. (Návod pro zprovoznění e-shopu). Oba tyto moduly budete mít aktivované zdarma do 1. 7. 2020. S ohledem na další vývoj situace samozřejmě zvážíme případné prodloužení tohoto bezplatného období. Modul E-shop Vám za drobný poplatek rádi profesionálně nastavíme. V případě zájmu neváhejte kontaktovat Vašeho obchodního zástupce.

Dále jsme během minulého týdne zaznamenali vysoký nárůst zatížení našich serverů. V průměru se jedná o trojnásobný provoz, než je obvyklé. Je to dáno zájmem lidí o informace na Vašich webových stránkách a rozesíláním e-mailů ve spojení s aktuálním děním. Situaci průběžně monitorujeme a okamžitě provádíme potřebné kroky, aby nedocházelo ke zhoršené odezvě nebo nedostupnosti našich služeb.

V souvislosti s Vaší zvýšenou poptávkou navyšujeme kapacity serverů tak, aby bylo odesílání aktualit i SMS zpráv co nejrychlejší. V tuto chvíli dochází k odeslání již bez zpoždění. Za tímto účelem jsme ovšem museli omezit odesílání přes standardní SMS bránu, která byla u operátora přetížená a nebylo možné garantovat tříhodinovou doručovací dobu. Nyní můžete využívat expresní SMS bránu, která zaručuje doručení do 5 minut od zadání požadavku.

V případě, že budete potřebovat s čímkoliv pomoci, neváhejte se obrátit na naši technickou podporu, případně na Vašeho obchodního zástupce (Přehled kontaktů).

Za tým ANTEE s.r.o.,
Ing. Petr Friml
výkonný ředitel