Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Obecní webové stránky z dílny ANTEE se řadí k těm nejlepším

Obecní webové stránky z dílny ANTEE se řadí k těm nejlepším



Webové stránky ANTEE

V roce 2023 proběhl již 3. ročník soutěže Radniční web a my jsme opravdu potěšeni, že jednu z kategorií, konkrétně webové stránky obcí do 2 tisíc obyvatel, vyhrála obec Ostopovice, jejichž web spravuje naše společnost ANTEE. Ve stejné kategorii obsadila třetí příčku obec Pustiměř, která též patří k našim stálým zákazníkům

Jak vypadala cesta k vytvoření vítězného webu?

V roce 2021 nás oslovil zástupce obce Ostopovice s přáním vytvořit moderní obecní web, který by nahradil ten dosavadní. S chutí jsme se pustili do tvorby, která probíhala v průběhu roku 2021 a 2022.

Během této doby náš tým včetně odborného konzultanta, kodérů a dalších specialistů vytvářel spolu se zástupci obce Ostopovice webové stránky, které poskytují veškeré důležité a povinné informace pro obyvatele a další návštěvníky webu.

Naši specialisté dokázali během vytváření nových webových stránek dokonale skloubit dohromady své cenné zkušenosti z oblasti tvorby webů spolu s požadavky a představami zákazníka. Svou precizní práci dokončili na začátku května 2022, kdy byly nové webové stránky Ostopovic spuštěny.

Díky čemu webové stránky Ostopovic vyhrály 1. místo?

  • Grafická podoba webových stránek
  • Zcela vyčerpávající obsahová část
  • Přehledné a logické uspořádání veškerých prvků
  • Přívětivé uživatelské prostředí
  • Responzivní design stránek
  • Technicky funkční web
  • Zcela v souladu s platnou legislativou

Přečtěte si, co o webových stránkách obce Ostopovice, napsal spolek Kvalikom, který soutěž Radniční web organizuje.

web Ostopovice

web Pustiměř

Obec Pustiměř ušla velký kus cesty k dokonalému webu.

Obec Pustiměř je naším zákazníkem již více než 10 let. Za tu dobu prošly jejich webové stránky značným vývojem. V průběhu let byla vytvořena zejména nová grafická podoba stránek včetně responzivního designu a také legislativní optimalizace webu, která zaručuje naprostý soulad obecních stránek s platnými právními předpisy. Jsme velice rádi, že současná podoba stránek obce Pustiměř plně odpovídá moderním trendům.

I vy můžete mít moderní a plně funkční web. Napište nám a staňte se naším spokojeným zákazníkem.