Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Letní novinky 2016

Letní novinky 2016



Datum konání:
4.10.2016

Vážení zákazníci,

i přes příjemné letní teploty jsme během posledních měsíců intenzivně pracovali na zkvalitnění poskytovaných služeb. Rádi bychom Vás informovali o novinkách, které jsme pro Vás připravili.

  1. Zlepšili jsme u Vašich emailových schránek ochranu proti SPAMu.
  2. Zprovoznili jsme nové funkce redakčního systému IPO – Online platby, Anketa, Přihlašování návštěvníků.
  3. Nabízíme Vám zabezpečení Vašich webových stránek pomocí HTTPS.
  4. Poskytujeme naše služby i přes protokol IPv6.

Vylepšená ochrana emailu proti SPAMu

Na začátku září jsme po několikaměsíčních přípravách výrazně vylepšili funkčnost a bezpečnost našich emailových serverů, které nyní blokují až několik stovek tisíc SPAMů denně. Díky tomu Vám do emailové schránky nedorazí téměř žádný SPAM a můžete se věnovat pouze vyžádané poště. Pokud i tak některý nevyžádaný email projde, můžete jej označit jako SPAM ve webovém rozhraní (https://webmail.antee.cz) pomocí funkce "Označit -> Jako spam".

Tip: Webové rozhraní pro přístup k emailům s podporou mobilních zařízení nadále vylepšujeme, podívejte se na další informace

Nové funkce redakčního systému IPO

Ani redakční systém IPO nezůstává s novinkami pozadu. Za poslední měsíce jsme pro Vás připravili několik nových modulů - "Anketa", "Přihlašování návštěvníků", "Online platby", "HTTPS přístup". Navíc průběžně zprovozňujeme další funkce zcela nového "E-shopu".

Tip: Pokud máte zájem nové moduly vyzkoušet nebo objednat, kontaktujte svého obchodního zástupce.

Zabezpečení Vašich webových stránek pomocí HTTPS

Díky spolupráci s certifikační autoritou Let's Encrypt Vám nabízíme možnost využít zdarma nový modul "HTTPS přístup" pro Vaše webové stránky. Přístup na webové stránky přes HTTPS poskytuje mnohem lepší zabezpečení webu. Výsledkem je důvěryhodnější webová prezentace, která je mnohem lépe chráněná proti hackingu. Dalším efektem HTTPS může být vyšší návštěvnost webových stránek – některé vyhledávače totiž takto zabezpečené webové stránky hodnotí lépe.  Podmínkou použití HTTPS je registrace Vaší domény u naší společnosti.

Tip: Pokud máte zájem nový modul HTTPS objednat, kontaktujte svého obchodního zástupce nebo zákaznickou podporu.

Poskytujeme služby i přes protokol IPv6

V souladu s posledními trendy na internetu jsme letos na jaře pro všechny námi poskytované služby zavedli IPv6 adresy. Zjednodušeně řečeno: jde o technologii nové generace, kterou spolu zařízení na internetu komunikují. Předpokládáme, že v budoucnosti bude protokol IPv6 nutností.
Pokud máte doménu registrovanou u naší společnosti, pak už Váš web i ostatní námi poskytované služby automaticky na IPv6 adresách fungují. Zákazníci, kteří u nás správu domény nemají, si ji mohou sami přesměrovat podle návodu nebo jim pomůže naše technická podpora.


Za celý tým ANTEE
Ing. Petr Friml
výkonný ředitel