Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Očekávané marketingové akce v roce 2024

Očekávané marketingové akce v roce 2024



Marketingové akce

S novým rokem přichází také nová nabídka marketingových akcí, které by vám rozhodně neměly uniknout. Marketingových akcí je v ČR pořádáno poměrně velké množství. My jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější z první poloviny roku 2024, a to včetně webinářů, které pořádáme my v ANTEE. 

15. 2. 2021

Shop Masters

Je svět e-shopů tím, co vás opravdu zajímá? Přijďte na Shop Masters, setkání plné zajímavých tipů a trendů zkušených e-shopařů. Součástí akce jsou také mastermind skupiny, v rámci kterých bude mít každý z účastníků prostor pro sdílení svých zkušeností. Díky Shop Masters máte skvělou možnost posílit růst vašeho podnikání.

20. 2. 2024

Webinář ANTEE: Trendy marketingu 2024

Představíme vám nejnovější marketingové trendy, nástroje a principy, které se vám rozhodně budou hodit. Dotkneme se i tolik aktuální otázky týkající se umělé inteligence. Jak můžete AI a další nástroje využít k zefektivnění vaší marketingové strategie? Odpovědi vám nabídneme na našem webináři. Zaregistrujte se na něj a následně získejte také neomezený přístup k záznamu z celého webináře.

20. - 22. 2. 2024

Marketing festival

Chcete se na tři dny ponořit do světa marketingu a setkat se s těmi nejlepšími z nejlepších? Toužíte po nových nápadech, ale nevíte, kde k nim přijít? Devátý ročník legendárního Marketing festivalu v Brně je tím nejlepším místem. Zažijte 3 našlapané dny přednášek, školení, setkání, ale také zábavy. Marketing festival se bude věnovat tématům digitálního marketingu, např. copywriting, AI, sociální sítě, email marketing, PPC a SEO a mnoho dalších.

27. - 28. 2. 2024

Czech Online Expo

Hledáte inspiraci v oblasti e-commerce a online businessu? Nebo máte naopak ostatním co nabídnout a chcete o své firmě a úspěších říct ostatním? Pak rozhodně nepřehlédněte Czech Online Expo v Praze-Letňanech, největší e-commerce a online business veletrh v ČR. Kromě představení více jak 100 firem, na vás čekají i odborné konference (AI, e-shopy, B2B sales, PPC a SEO, Brand…) a freelance zóna pro konzultanty.

20. - 21. 3. 2024

Digital Marketing Europe 2024

Patříte mezi ty, kteří chtějí být v digitálním marketingu opravdu těmi nejlepšími? Máte chuť se naučit nejnovější techniky a strategie? Mezinárodní konference Digital Marketing Europe konající se v litevském Vilniusu vám právě toto a mnohé další nabídne. Tato jedinečná konference přivede na jedno místo více než 30 mezinárodně uznávaných odborníků, od nichž budete čerpat ty nejlepší nápady a inspirace.

20. 3. 2024

SEO Restart

Další konference z dílny digitální agentury Taste už se připravuje právě pro vás. Tentokrát na téma SEO. Posuňte vaši optimalizaci webů pro vyhledávače o další level a pojďte společně s ostatními analytiky, marketingovými specialisty a všemi, kteří se o SEO zajímají, nalézat nové možnosti a řešení.

26. 3. 2024

Webinář ANTEE: E-mailing pro e-shopy

Přemýšlíte, jak ještě více zvýšit své prodeje? Pak vás zajisté zaujme novinka v našem portfoliu: E-mailing (nejen) pro e-shopy. Přijďte na námi organizovaný webinář, v rámci nějž vám představíme tuto službu. Prozradíme, jaké jsou výhody využití e-mailingu a také vám ukážeme několik praktických tipů, jak co nejefektivněji využít tuto cílenou metodu marketingu právě pro váš e-shop. Registraci na webinář, který je zcela zdarma, spustíme začátkem března.

25. - 27. 3. 2024

Retail Summit 2024

Retail Summit, jedna z největších obchodních konferencí v Evropě. Jste příznivci inovací a rádi poznáváte nové obchodní strategie a trendy? Pak určitě zavítejte v březnu na již 30. ročník Retail Summit, který se koná v Kongresovém centru v Praze. Heslem letošního setkání je “Opening Minds & Markets”.

6. 4. 2024

Pražský Barcamp

Jsi studentem střední nebo vysoké školy a chtěl bys už během studia získat cennou praxi? Zajdi na Pražský Barcamp, otevřenou konferenci s workshopy. Barcamp je skvělým místem, kde získáš nejen mnoho cenných zkušeností od profíků, ale také velkou nabídku praxí a stáží. Připrav se na budoucí povolání tím nejlepším možným způsobem - získej praxi a následně i práci, která tě bude opravdu bavit.

23. 4. 2024

Webinář ANTEE: Tajemství úspěšných PPC reklam

Toužíte po těch nejefektivnějších PPC reklamách, které zcela maximalizují vaše konverze? Nechte své reklamy, aby vám skutečně zvyšovaly zisky a rozšiřovaly povědomí o vaší značce. Během našeho webináře se mimojiné dozvíte, jak skutečně efektivně nastavit jednotlivé PPC kampaně, prozradíme si nejžhavější trendy v nastavování kampaní na Google a Seznamu a podíváme se také na PPC reklamy na sociálních sítích. Sledujte náš web, již brzy spustíme registrace na tento webinář zdarma.

24. 4. 2024

Event Fest

Zajímají vás eventové novinky a inovace? Chcete poznat další profesionály z řad agentur či dodavatelských firem? Event Fest je tím pravým místem. Jedná se o největší event marketingový festival v ČR a na Slovensku. Konference na aktuální témata a vystavovatelská část v jeden den na jednom místě. To je Event Fest konající se na Výstavišti Praha.

15. 5. 2024

Reshoper

Zabýváte se otázkami e-commerce a tím, jak by váš e-shop mohl ještě více růst? Pak vám doporučujeme navštívit Reshoper. Tento e-commerce veletrh spojený s konferencí vám nabízí možnost setkat se s ostatními majiteli e-shopů, s dodavateli e-commerce služeb a profesionály, kteří vám s vaším e-shopem rádi poradí.

28. 5. 2024

Webinář ANTEE: HR marketing v praxi

Jak lze využít HR marketing ve vaší firmě? Co to vůbec personální marketing je a proč je dobré mu věnovat pozornost? Přihlaste se na náš webinář a získejte cenné rady, jak přilákat opravdu ty nejtalentovanější kandidáty právě do vaší firmy. Registraci spustíme již brzy, sledujte náš web.

28. 5. 2024

Content First

Je vaší parketou obsahový marketing? Pak zbystřete. Připravuje se pro vás totiž další ročník Content First. Zjistěte díky němu, jaké jsou aktuální novinky v tvorbě obsahu, jak dokonale vyladit strategie, jak personalizovat obsah, jak na obsah na sociálních sítích a mnoho dalšího.

5. 6. 2024

Communication Summit

Komunikace je naprostým základem všeho. Souhlasíte? Pak přijďte na Communication Summit, který se koná v červnu v Praze. Tématem letošního ročníku je “Hlavně pozitivně”, což v dnešní době častých negativních zpráv, každý ocení. Načerpejte spoustu informací a inovací od nejlepších komunikačních stratégů. 

18. 6. 2024

Webinář ANTEE: Jak posunout SEO k lepším výsledkům?

Abyste byli v online světě úspěšní, musíte být vidět. K tomu vám ve velké míře pomůže SEO - optimalizace pro vyhledávače. Jaké jsou v SEO aktuální trendy? A co je naopak pevným pilířem, který se v SEO nemění? Odpovědi na tyto otázky a mnoho dalšího se dozvíte na našem webináři, který je zcela zdarma. Registraci na něj spustíme v průběhu května 2024.

Pravidelně pro vás sledujeme novinky nejen ze světa online marketingu.

Chcete být v obraze a o těchto novinkách dostávat informace do své e-mailové schránky?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru