Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Seznam nedoručuje některé emaily z Aktualit. Připravili jsme pro Vás řešení

Seznam nedoručuje některé emaily z Aktualit. Připravili jsme pro Vás řešení



Datum konání:
3.9.2015

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vás informovali o novince, která pomůže ve správném doručování emailů z redakčního systému IPO do emailových schránek hostovaných na serverech společnosti Seznam.cz.

Společnost Seznam.cz začala od 1. 4. 2015 vracet bez předchozího upozornění některé hromadně rozeslané emaily, pokud nejsou podepsány platným podpisem - tzv. DKIM. Nikde ale není definováno, co společnost Seznam.cz považuje za hromadný email. Tato metoda je navíc velmi zastaralá a v drtivé většině serverů používaná pouze jako pomocné kritérium, nikoliv jako hlavní faktor pro nedoručení emailu.

Řešení je jednoduché

Připravili jsme proto úpravu, která k Vašim zprávám rozeslaným pomocí redakčního systému IPO přidá výše zmiňovaný podpis DKIM. Stačí, když budete v nastavení pro rozesílání emailů (Nástroje - Rozesílání zpráv - Nastavení - Adresa pro odpovědi) využívat email hostovaný na doméně, která je vedená u naší společnosti. Pak budete mít jistotu, že zprávy, které jste rozeslali, budou vždy doručeny do schránek všech příjemců.

V případě dotazů či nejasností se obraťte na naši technickou podporu - tel.: 606 230 000 a email: ipo@antee.cz. Ochotně Vám pomůžeme.

Další vylepšení modulu Aktuality

Jistě jste si všimli, že jsme v posledních měsících výrazně vylepšili modul Aktuality. Tady je malé shrnutí:

  • Vylepšili jsme formát a text rozesílaného emailu. Komu se ani náš nový formát nebo text nelíbí, může si nyní v nastavení nadefinovat, jak má email rozeslaný z tohoto modulu vypadat, a to včetně reakce na registraci či zrušení registrace pro odebírání aktualit.
  • Ke každé aktualitě je zároveň možné přidat ikony sociálních sítí, které umožňují jednoduché sdílení Vašich článků.
  • V průběhu září zároveň přidáme možnost rozeslat aktualitu automaticky ke konkrétnímu datu.

V některých případech ale nemusejí být emaily tím nejefektivnějším způsobem, jak komunikovat s návštěvníky Vaší webové prezentace. Proto vám v rámci redakčního systému IPO nově nabízíme modul Rozesílání pomocí SMS zpráv. Ten zaručí efektivní, rychlé a spolehlivé doručení na registrovaná telefonní čísla návštěvníků, a to za minimální náklady. Pro bližší informace o tomto modulu kontaktujte svého obchodního zástupce.

V neposlední řadě bychom Vás rádi informovali o novém grafickém vzhledu, který byl v průběhu tohoto týdne nasazen na webové stránky naší společnosti www.antee.cz a na adresu pro přihlášení do editaci webových stránek ipo.antee.cz.

Za tým ANTEE
Ing. Eduard Beneš
vedoucí technické podpory