Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Podpora produktu: řešení nejen pro letní sezonu

Podpora produktu: řešení nejen pro letní sezonu



Vážení zákazníci,

nabízíme vám novou službu nazvanou Podpora produktu, která dokáže rozhýbat obchody i během léta, kdy je obecně menší poptávka téměř po všem.

V rámci této služby si vyberete jeden ze svých výrobků nebo služeb a my zajistíme jeho cílenou marketingovou propagaci na internetu.

Proč podpořit 1 produkt?

  • Můžete vyhodnotit, který z vašich produktů má i v letních měsících velký prodejní potenciál a zacílit propagaci pouze na něj. Bude to levnější a rychlejší než marketingová podpora celého webu.
  • V rámci této služby vyzkoušíte všechny marketingové služby, které nabízíme, aniž byste museli investovat velkou částku.
  • Zároveň si můžete otestovat, že online marketing dokáže zvýšit návštěvnost a přivést nové zákazníky, a že se opravdu vyplatí.

Nabídka nejen pro léto

  • Tuto nabídku můžete samozřejmě využít i mimo letní období. Např. hotelům s koncem léta rádi pomůžeme s propagací služeb, které mají přilákat hosty mimo hlavní sezonu.
  • Obrátit se na nás můžete kdykoli, kdy budete chtít posílit produkt, na který kladete největší důraz, při uvedení novinky na trh apod.

Cena

Podpora produktu zahrnuje analýzu klíčových slov, copywriting, optimalizaci a PPC kampaň. To vše vás vyjde na 10 000 Kč. Tato částka je konečná a je v ní tedy i kredit do PPC kampaně.

 

Pro více informací kontaktujte svého obchodního zástupce.

Věříme, že vás nová služba zaujme.

Za celý tým Antee

Miroslav Náprava
marketingový ředitel