Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Novinky redakčního systému IPO

Novinky redakčního systému IPO



Vážení zákazníci,

trendy webových stránek se neustále mění a my se snažíme zahrnout ty nejdůležitější do vývoje našeho redakčního systému IPO.

V předešlém roce jsme Vám představili: 

  • vylepšenou fotogalerii, která umožňuje nastavení různých zobrazení výpisu jednotlivých galerií, podporuje zobrazování na mobilních zařízeních, má nový vzhled při prohlížení. Detailní popis nových funkcí naleznete na webových stránkách ANTEE.
  • nové vzhledové šablony o šířce 1024px, které otevírají nové možnosti našim grafikům při navrhování Vašich webových stránek.

Nastal čas rozloučit se se starou fotogalerií a starými šablonami o šířce 780px, které velmi dlouho dobře sloužily svému účelu, ale v tuto chvíli je již můžeme zařadit mezi "internetové veterány".

Jak v tuto chvíli postupovat?

a) Vzhledové šablony o šířce 780px (do 31.7.2013):

Pokud máte webové stránky vytvořené pomocí šablony o šířce 780px, bude Vás kontaktovat, nebo Vás již kontaktoval, náš odborný konzultant s nabídkou zvýhodněného redesignu stránek. 
Necháte-li šablonu 780px beze změny, budou se Vaše webové stránky samozřejmě zobrazovat i po 1.8.2013. K tomtuto datu však skončí podpora šablon 780px (možné omezení funkčnosti nových modulů) a v nastavení rozvržení stránek již nebudou šablony o šířce 780px k dispozici.
Pokud máte jakékoliv otázky či nejasnosti ohledně zrušení vzhledových šablon o šířce 780px, neváhejte se obrátit na naše obchodní oddělení, nebo přímo na odborného konzultanta.

b) Stará fotogalerie (do 31.8.2013):

Pokud máte na stránkách založené fotogalerie pomocí staré šablony (náhled editace staré fotogalerie), máte do konce srpna možnost kontaktovat naší zákaznickou podporu (telefonicky na 606 230 000, nebo emailem na ipo@antee.cz), která Vám pomůže s přechodem na novou fotogalerii. 

V případě jakýchkoliv nejasností či dotazů se neváhejte obrátit na naší zákaznickou podporu, která Vám je k dispozici každý pracovní den od 
8:00 do 17:00 telefonicky na 606 230 000, nebo emailem na ipo@antee.cz.

Za tým ANTEE,
Iva Fingerová