Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Vylepšení a nové moduly redakčního systému IPO

Vylepšení a nové moduly redakčního systému IPO



Datum konání:
5.9.2014

Připravili jsme nové moduly a udělali jsme několik změn, které se týkají podoby systémového menu (horní lišty) a editace v šabloně "Prázdná stránka". Díky tomu bude editování v redakčním systému IPO jednodušší.

Vážení zákazníci,

neustále se snažíme vylepšovat redakční systém IPO tak, aby Vám co nejvíce vyhovoval při editaci vaší webové prezentace. Během letních prázdnin jsme připravili několik změn. Nejvíce viditelná změna bude v systémovém menu, která dozná výrazných vylepšení.

K čemu konkrétně došlo?

  1. Snížili jsme počet nástrojů umístěných na horní liště. Díky tomu je celé menu na první pohled přehlednější a více intuitivní. 
  2. Všechny důležité funkce přitom zůstaly zachovány. Některé z nich byly pouze přesunuty na jiné místo (např. do záložky "Nástroje") nebo byly sloučeny. 
  3. Díky tomu, že je horní lišta nyní menší, bude se vám snáze pracovat také na mobilních zařízeních, tabletech nebo na monitorech s malým rozlišením (dříve byla lišta moc široká a na obrazovku mobilního zařízení se celá nevešla).

Tato úprava redakčního systému IPO bude aktivní od čtvrtka 4. 9. 2014 odpoledne. V případě nejasností s novou nástrojovou lištou kontaktujte naši technickou podporu – tel.: 606 230 000, e-mail ipo@antee.cz.

Nové systémové menu redakčního systému IPO

Další novinky a moduly

Editační ikonu a nabídku v šabloně "Prázdná stránka" jsme přesunuli do samotné stránky, nikoliv pod nástrojovou lištu. Tato změna nám umožní sjednotit všechny šablony tak, aby nástrojová lišta byla viditelná za všech předpokladů i při úpravě delších textů, především u modulu "Aktuality".

Mezi další novinky patří především možnost napojení webové prezentace na portál LunchTime (www.lunchtime.cz). Aktuální jídelní lístek vložený na tomto portálu se tak automaticky zobrazuje na vašich stránkách.

Dále jsme připravili modul pro změnu velikosti písma, který umožňuje návštěvníkovi zvětšit nebo zmenšit písmo jednoduchým kliknutím na příslušnou ikonu. Uvedený modul si můžete vyzkoušet na našich demo stránkách http://obecniweb.antee.cz

V neposlední řadě jsme připravili možnost podrobného sledování statistik webové prezentace, včetně možnosti automatického zasílání reportů na vybranou emailovou schránku. Tyto reporty bude zároveň ve velmi krátké době možné sledovat přímo v IPO editaci.

V případě, že máte o jakýkoliv z výše uvedených modulů zájem, neváhejte kontaktovat vašeho obchodního zástupce http://www.antee.cz/kontakt, případně se obrátit na naši technickou podporu.

Rádi bychom vás také informovali, že je naší snahou poskytovat pro naše zákazníky co nejlepší a nejkvalitnější služby. S tímto ohledem a s ohledem na neustálé rozšiřování firmy jsme se během posledního prázdninového víkendu přestěhovali do nových kancelářských prostor. Adresu naleznete na našem webu. Tato změna se nijak nedotkla provozu a námi poskytovaných služeb. Zároveň bude naše firma pro veškerou korespondenci nadále dostupná na původní adrese. O změně adresy vás budeme informovat poštou.

Věříme, že tyto změny zkvalitní námi poskytované služby a zároveň vylepší vaše webové prezentace.

Ing. Petr Friml
výkonný ředitel