Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Automatická fakturace domén

Automatická fakturace domén



Vážení klienti,

od 1. 1. 2021 spouštíme nový, modernější a plně automatický systém prodlužování registrace domén, jak jsme Vás již informovali v našem posledním příspěvku roku 2020. V souvislosti s tím budou poplatky za domény fakturovány samostatně vždy 2 měsíce před jejich expirací. Vystavenou proforma (zálohovou) fakturu Vám zašleme elektronicky e-mailem. Po přijetí úhrady bude registrace Vaší domény automaticky prodloužena o 1 rok a e-mailem Vám zašleme daňový doklad k přijaté úhradě.

Tato změna přináší výhodu, a to transparentnost fakturace poplatku za doménu až ve chvíli blížící se expirace. Máte tak registraci domény a její prodlužování plně pod kontrolou. Stejně tak i my můžeme přijaté úhrady jednoduše spárovat s doménou a u registrátora doménu nechat automaticky prodloužit. Nemůže se tak stát, že by Vámi uhrazená doména nebyla prodloužena. Automatické prodlužování domén nám dovolí věnovat se vylepšování ostatních služeb pro Vás. Proto věříme, že změnu uvítáte.

Chápeme, že to pro Vás znamená o něco více práce, proto si můžete nechat prodloužit doménu až na 10 let dopředu a nebudete tak muset platby každý rok opakovat. Pokud o tuto možnost máte zájem, stačí nám napsat požadavek e-mailem.

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně fakturace se obracejte na fakturace@antee.cz.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na další spolupráci s Vámi.

S pozdravem
Jana Randusová
finanční ředitelka