Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Rychlejší načítání, důvěryhodnější web, novinky v modulu "Eshop" a další

Rychlejší načítání, důvěryhodnější web, novinky v modulu "Eshop" a další



Datum konání:
28.3.2017

Vážení zákazníci,

v minulých týdnech jsme vylepšili serverovou infrastrukturu redakčního systému IPO a díky tomu se budou vaše webové prezentace načítat rychleji. Kvůli nutným úpravám došlo k několika drobným výpadkům načítání, které jsme se snažili umístit do brzkých ranních hodin a také jsme zaznamenali několik DDOS útoků na Vaše webové prezentace. S tímto ohledem upravujeme konfiguraci nových zařízení tak, aby byly vaše webové prezentace lépe chráněny před útoky. Zároveň vám nabízíme modul „HTTPS přístup“, díky kterému bude váš web důvěryhodnější, bezpečnější a bude se načítat pomocí nového internetového protokolu HTTP/2. Jak tento modul získáte? Stačí, když kontaktujete svého obchodního zástupce a na HTTPS se jej zeptáte.

Co všechno získáte?https.jpg

Jakmile vám zprovozníme HTTPS připojení, získáte tyto výhody:

  • HTTPS je šifrovaný přístup a díky tomu se výrazně zlepší zabezpečení vašeho webu, který bude mnohem lépe chráněný proti hackerům.
  • Váš web bude důvěryhodnější a při rozhodování o nákupu bude pro návštěvníky zajímavější než stránky konkurence. Internetové prohlížeče totiž označují jako nedůvěryhodné ty weby, které nabízejí možnost zadání hesla nebo čísla platební karty a nepoužívají bezpečný přístup. Proto je toto připojení naprostou nezbytností pro ty z vás, kteří mají moduly eshop a (nebo) přihlašování uživatelů.
  • Pravděpodobně se vám zvýší návštěvnost – weby, které mají HTTPS, totiž některé vyhledávače hodnotí lépe.

 

Co jsme pro vás ještě připravili nového?

1. Emaily – nově může mít vaše emailová schránka velikost až 20 GB.

2. Eshop 

  • Celý proces objednávky je nyní responzivní, takže vaši zákazníci si mnohem snáze objednají z mobilního telefonu.
  • V přehledu objednávek se správně zobrazují i produkty, které byly z eshopu odstraněny, případně se změnila jejich cena.
  • Opravili jsme zaokrouhlování a výpočet DPH v celém eshopu, upravili jsme filtrování produktů v eshopu i katalogu.
  • Více informací o modulu "Eshop" a provedených změnách.

3. Kontaktní formuláře

  • Vylepšili jsme přístup ke kontaktním formulářům z mobilních zařízení, takže jejich vyplňování na mobilech bude pro návštěvníky jednodušší.
  • Zvýšili jsme ochranu formulářů proti zneužití, což v praxi znamená, že vám z nich nebudou chodit spamy. Tuto funkci vám na požádání aktivuje technická podpora.

Nadále pracujeme na dalších novinkách, o kterých vás budeme informovat.

Za tým ANTEE
Ing. Petr Friml
výkonný ředitel