Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Online trendy roku 2017

Online trendy roku 2017



Datum konání:
6.1.2017

Vážení zákazníci,

dovolte nám, abychom vám popřáli v novém roce mnoho zdraví a osobních i pracovních úspěchů. Pokud jde o úspěch v práci, ve většině oborů dnes platí, že ve výhodě je ten, kdo má včas ty správné informace. S tím vám (nejen) v tomto roce rádi pomůžeme. Novinky v online světě sledujeme a včas vám nabízíme služby, díky kterým můžete být lepší a lepší.

Zajímá vás, co se stane v roce 2017, tedy alespoň na internetu? Vybrali jsme pro vás 6 nejdůležitějších online trendů nového roku.

hlavička.jpg

  • Mobily stále na vzestupu

 To, že si stále více lidí váš web prohlíží z mobilu nebo tabletu, určitě víte. Novinkou je, že uživatelů, kteří se připojují na internet z mobilního zařízení, už je víc než těch, kteří surfují u svého PC. Responzivní vzhled webu proto přestává být pouhým doporučením. Stává se nutností.

  • Bezpečnost

 Pokud má být web úspěšný, musí být bezpečný – to platí a bude platit čím dál tím víc. Neustále monitorujeme nástrahy, které na internetu číhají, a nabízíme vám řešení. Nově máte např. možnost pro váš web bezplatně využívat bezpečné šifrované připojení pomocí HTTPS.

  • Průběžná propagace

 Být krásně oblečen, ale nebýt vidět, je zbytečnou výsostí a plýtváním. To samé platí pro vaši webovou prezentaci. Chcete-li, aby byl váš web v online světě snadno dohledatelný, je potřeba průběžně pečovat i o jeho propagaci. Umístění na předních stránkách vyhledávačů vyžaduje dlouhodobé úsilí a v tomto směru vám nejlépe pomohou naši analytici pro online marketing.

  • Data vždy k dispozici

 Mít všechna data uložená tak, abyste k nim mohli kdykoli a kdekoli, ať už jste v kanceláři, ve vlaku nebo třeba čekáte u lékaře. To je jeden z důvodů, proč budou stále populárnější externí úložiště. Navíc o takto uschovaná data se vůbec nemusíte starat: neřešíte jejich zálohování, velikost atd. V tomto směru jsme předběhli dobu – náš systém IPO vám nabízí bezpečné uschování dat už 16 let.

  • Personalizace

 Reklama na internetu bude čím dál tím víc šitá na míru. Při internetových kampaních už nyní cílíme na konkrétního člověka, na jeho věk, pohlaví, lokalitu, kde se pohybuje, zájmy apod. Tento trend bude dále posilovat. Naši specialisté analyzují možnosti, které v tomto směru internet nabízí, a můžete se spolehnout, že vaši reklamu vždy zacílíme nejlépe.  

  • Kvalita, ne kvantita

 Ať už jde o text, grafické prvky nebo třeba počet odkazů, které vedou z jiných stránek k vám na web, čím dál tím víc bude platit, že nejdůležitější není kvantita, ale kvalita a relevance. Nejde jen o to, že firmu, která se na internetu soustředí na kvalitu, lépe vnímají zákazníci. Také se tím zvyšují její šance na dobré pozice ve vyhledávačích.

V tomto roce toho pro vás samozřejmě připravujeme mnohem víc. O všech trendech a novinkách vás budeme informovat. Vážíme si vaší důvěry a těšíme se na další spolupráci s vámi.

Za tým ANTEE
Ing. Petr Friml
výkonný ředitel