Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > Vánoční přání, ohlédnutí za uplynulým rokem a plány do roku 2016

Vánoční přání, ohlédnutí za uplynulým rokem a plány do roku 2016



Datum konání:
23.12.2015

Vážení zákazníci,

dovolte mi, abych Vám popřál krásné svátky a všechno dobré do nového roku. Zároveň bych se rád ohlédl zpět a připomněl nejdůležitější novinky roku 2015. Také bych Vám chtěl nabídnout malou ochutnávku služeb, které představíme v roce příštím.

PF 2016

Nejdůležitější novinky roku 2015

Nový IPO editor – i letos jsme vylepšili celou řadu funkcí, a díky tomu bude používání redakčního systému ještě příjemnější. Instalaci nového IPO editoru chystáme na první polovinu ledna.

Responzivní web – v naší nabídce je responzivní grafika, s níž se Váš web kvalitně zobrazí nejen na počítači, ale i na mobilu a tabletu.

SMS zprávy z webu – hromadnou SMS můžete odeslat přímo z redakčního systému IPO. Můžete tak rychle informovat např. o změně termínu jednání, obce mohou varovat před přírodními živly aj.

Cookies  na každém webu je nyní možné zapnout tzv. cookies lištu. Tu potřebují hlavně firmy, které chtějí posílit svůj prodej pomocí remarketingu. Pro podrobnosti kontaktujte svého obchodního zástupce.

Aktuality z úřední desky přepracovali jsme i modul aktualit a jedna z novinek se týká úřední desky. Když na ni přidáte nový záznam, automaticky se o tom odešle aktualita, kterou obdrží všichni registrovaní uživatelé. Více informací Vám poskytne zákaznická podpora.


Plány pro rok 2016

Nová struktura – v příštím roce vylepšíme práci se strukturou v IPO editoru, ta bude díky tomu ještě jednodušší a uživatelsky přívětivější. Konkrétně to pocítíte např. při přidávání nových stránek nebo přesouvání stránek stávajících.

Registrace uživatelů – budete se moci rozhodnout, kam pustíte všechny návštěvníky a kam jen registrované uživatele. Tato změna se bude týkat např. diskuzního fóra, dále bude možné vytvářet skryté sekce jen pro přihlášené apod.

Vylepšení katalogu – chystáme se na další zkvalitňování katalogu i nákupního koše. Co bude mj. nového? Možnost registrace, díky které nebudou Vaši zákazníci při každém nákupu znovu vyplňovat své údaje. Přibude také možnost platby platebními kartami.

V příštím roce toho pro Vás samozřejmě připravíme mnohem víc a o všech novinkách Vás budeme včas informovat. Těšíme se na další spolupráci.

Za celý tým Antee,

Ing. Petr Friml
výkonný ředitel