Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Články > ANTEE navázalo partnerství s Mobilním Rozhlasem

ANTEE navázalo partnerství s Mobilním Rozhlasem



V polovině března 2021 došlo k uzavření partnerství mezi společnostmi ANTEE s.r.o. a společností MUNIPOLIS s.r.o. provozující aplikaci Mobilní Rozhlas. Cílem každého partnerství je přinést ještě více výhod klientům. Proto máme radost, že vám můžeme oznámit benefity, které z této spolupráce plynou pro všechny naše klienty.   

Pokud vlastníte systém Mobilní Rozhlas, tak všechny aktuality z vašeho webu budou nově automaticky načítány také do aplikace Mobilní Rozhlas. Pilotní projekt ukázal, že takto distribuované aktuality mají asi pětinásobně vyšší čtenost, zároveň se výrazným způsobem zvýšila návštěvnost webu obce.

V průběhu několika dní bude na váš web zdarma nasazena speciálně vytvořená podstránka Mobilní Rozhlas, na které návštěvníci webu najdou všechny podstatné informace o aplikaci Mobilní Rozhlas. Můžete se podívat na vzorovou stránku na webu obce Vochov. Obyvatelé tak budou mít lepší přístup ke všem informacím z úřadu, a budou tak lépe informováni.

Společný cíl spolupráce ANTEE a Mobilního Rozhlasu

Spolupráce mezi ANTEE a Mobilním Rozhlasem je v začátku a bude se dále rozvíjet. Výše uvedené benefity jsou pro vás prvními z mnoha. S Mobilním Rozhlasem stavíme na stejném moderním pohledu na komunikaci v samosprávách. Společná dlouhodobá vize je, že chceme více zapojit občany do veřejného dění a začínáme výše zmiňovaným vyšším dosahem informací směrem od úřadu k občanům. To vede k vyšší angažovanosti obyvatel ve veřejné sféře a věříme, že se ve finále tento zájem může projevit vyšší volební účastí. Věříme, že po této cestě půjdete i v budoucnu společně s námi.

Za tým ANTEE

Petr Němeček
Obchodní ředitel